Ιδέες διακόσμησης

Μπαρ μέσα στο σπίτι

04 Jun
Αρχιτεκτονική κήπου
Read 1818 times Published in Ιδέες διακόσμησης Last modified on Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 14:50
 
Διαμόρφωση κήπου
Font size decrease font size increase font size
Rate this item
(7 votes)

Μια επιτυχημένη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού μας αποτελεί από μόνη της μια διαδικασία που απαιτεί αρκετό από το χρόνο μας όπως αντίστοιχα η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Ο σωστός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του κήπου θα μας βοηθήσει όχι μόνο να έχουμε ένα φιλόξενο περιβάλλον για να περνάμε ευχάριστες ώρες σε αυτό αλλά συνάμα θα συμβάλλει να κάνουμε με άνεση και ευκολία τις εργασίες συντήρησης του.


Προτού ξεκινήσουμε καλό είναι να έχουμε μια γενική εικόνα για το πώς θέλουμε περίπου να μοιάζει ο κήπος μας. Έπειτα θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε το χώμα μας να είναι σωστά εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά για τα φυτά και λουλούδια που θα φιλοξενήσει. Κατά την επιλογή των φυτών δυστυχώς δεν μπορούμε να αρκεστούμε απλά στις προσωπικές μας προτιμήσεις αλλά να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας το κλίμα της περιοχής, την μορφολογία του εδάφους και την ηλιοφάνεια που έχει καθώς άλλα φυτά ευδοκιμούν σε σκιερό μέρος και άλλα όχι.  Στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίσουμε ο κήπος μας ανάλογα με το μέγεθος του να έχει επαρκή σημεία πρόσβασης στα φυτά σχεδιάζοντας μονοπάτια και μικρά περάσματα.  Φυσικά μαζί με όλα αυτά, θα πρέπει να προνοήσουμε και για τον τρόπο ποτίσματος των φυτών, τι είδους θα είναι και πως θα εγκατασταθεί. Μάλιστα σε μεγάλη έκτασης κήπων ίσως χρειαστούν 2 και 3 σημεία που θα δίνουν νερό στο χώρο. Τέλος καλό θα ήταν να φροντίσουμε να υπάρχει ένα μικρό σημείο όπου θα τοποθετούμε τα εργαλεία κηπουρικής μας και ότι άλλο σχετίζεται με την περιποίηση του κήπου μας. Φυσικά αν θέλουμε να έχουμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα επιτυχίας υπάρχουν επαγγελματίες που ειδικεύονται αποκλειστικά στην διαμόρφωση της αρχιτεκτονικής του κήπου μας.

Add comment


logo-bottom


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~ Simple PopUp - DEBUGGING ~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[0]={simplepopup}test{/simplepopup}
[1]=
spuindex = 0
spuparams[0]=
Standard browser is used!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αποποίηση ευθήνης: Όλες οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο αυτό είναι πνευματικά δικαιώματα του interiordecor.gr ή των κατασκευαστών των προϊόντων. Δε φέρουμε καμία ευθύνη αν τα προβεβλημένα προϊόντα που δημοσίευσαν οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή έχουν διαφορές.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω φόρμας
Διαφημιστείτε στις σελίδες μας
Θα ήθελες να γράψεις για το InteriorDecor.gr; 
Κάνε τις ερωτήσεις σου στην Κοινότητα μας

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Κατασκευή ιστοσελίδας: Frame2Frame

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech