in

Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο του υπνοδωματίου – 20 ιδέες

Αυτό που έρχεται στο μυαλό σας μπορεί να είναι οι βιομηχανικοί χώροι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από ένα βιομηχανικό υπνοδωμάτιο.

Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο
Raj K Thakur

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα. Το εσωτερικό θα μπορούσε να φαίνεται απλό ή θα μπορούσε να γεμίσει με διάφορα χρώματα, υφές και μοτίβα. Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο του υπνοδωματίου

Αλλά ό, τι κι αν κάνετε, φροντίστε να προσθέσετε προσωπικές πινελιές γιατί αυτό το καθιστά όμορφο και μοναδικό. Για το σημερινό χαρακτηριστικό, παρουσιάζουμε υπνοδωμάτια με τσιμεντένιους τοίχους.

Αυτό που έρχεται στο μυαλό σας μπορεί να είναι οι βιομηχανικοί χώροι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από ένα βιομηχανικό υπνοδωμάτιο.

Έτσι, αν αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας με τσιμέντο στον τοίχου, αυτό το άρθρο σίγουρα θα σας δώσει αυτή την απάντηση.

Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλα τα συγκεκριμένα φινιρίσματα απλά για χώρους βιομηχανικών υπνοδωματίων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα υπνοδωμάτια παρακάτω:

#1 Διακόσμηση τοίχου από τσιμέντο με τετράγωνο σχήμα

 

Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο
kaushik vadher

Ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο που διαθέτει ένα τσιμεντένιο τοίχο που διαμορφώνεται σε σχήμα τετράγωνου. Προστίθενται επίσης κύκλοι για να φανεί σαν να έχουν βιδωθεί στον τοίχο.

#2 Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο σε οριζόντιες γραμμέςReed Design Group

Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει μια όμορφη ισορροπία ρουστίκ και μοντέρνας μίνιμαλ διακόσμησης. Αυτό το στυλ μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση ξύλινων πάνελ τοίχου πάνω από το σκυρόδεμα. Η αύρα αυτού του δωματίου είναι πραγματικά τόσο ζεστή!

#3 Σαν τείχος

Christian Dean Architecture

Ένα απλό υπνοδωμάτιο με τσιμεντένιο τοίχο και μία μπαλκονόπορτα. Παρατηρήστε τα ελάχιστα έπιπλα μέσα σε αυτό και το γκρι χρώμα που συμπληρώνει το τείχος του τσιμέντου.

#4 Δραματικό

Federico Salmaso

Δεν είναι αυτό ένας δραματικός χώρος κρεβατοκάμαρας; Εκτός από την περιοχή ύπνου, έχει επίσης μια περιοχή μελέτης και εργασίας πίσω από το προσκέφαλο του κρεβατιού.

#5 Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο με ασορτί αεραγωγούς

Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο
kaushik vadher

Ο τοίχος αυτής της κρεβατοκάμαρας είναι παρόμοιος με αυτόν της πρώτης εικόνας, αλλά μπορείτε να δείτε ότι το εσωτερικό είναι τελείως διαφορετικό. Αυτό μας δείχνει ότι υπάρχουν πράγματι πολλοί τρόποι σχεδιασμού ενός χώρου.

#6 Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο μικρού υπνοδωματίου

Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο
Delson or Sherman Architects

Εκτός από το τσιμεντένιο τοίχο, διαθέτει παράθυρο με πάγκο και χώρο αποθήκευσης στις πλευρές, γεγονός που καθιστά το χώρο μοναδικό.

#7 Με γκρι κρεβάτι

Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο
Daan Veldmaat

Μας αρέσει το σχέδιο αυτού του μοντέρνου κρεβατιού σε γκρι. Ταιριάζει καλά με τους τοίχους καθώς και το ξύλινο δάπεδο.

#8 Τσιμέντο σε φαρδιές κάθετες λωρίδες

Διακόσμηση με τσιμέντο στον τοίχο
Michelle Chaplin Interiors

Όμορφος και μοναδικός τοίχος

#9 Τσιμεντένιος διακοσμητικός τοίχος με τσιμεντένιο ταβάνι

Raj K Thakur

Αυτός έχει έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο δημιουργίας γραμμών για το τσιμεντένιο τοίχο. Η οροφή είναι επίσης τελειωμένη με σκυρόδεμα. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι το κρεβάτι και τα φώτα. Και φυσικά, είναι cool επειδή έχει θέα στην πόλη.

#10 Με γυαλισμένο πάτωμα από τσιμέντο

Πάτωμα από τσιμέντο
Pangaea Interior Design, Portland

Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει τοίχο και δάπεδο από γυαλισμένο τσιμέντο. Διαθέτει επίσης φυσικά αντικείμενα όπως το γλυπτό στα αριστερά και τα υφαντά φύλλα της θάλασσας ως κεφαλάρια που φέρνουν ζεστασιά στο χώρο.

#11 Αποτύπωμα ξύλου πάνω στο τσιμέντο

Τσιμέντο στον τοίχο
PAD studio

Σύμφωνα με τους διακοσμητές, χρησιμοποίησαν ξυλεία Douglas Fir ως “σφραγίδα” για να σχηματίσουν το τσιμεντένιο τοίχο. Η υφή του ξύλου έμεινε τυπωμένη στον τοίχο. Αυτή είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές.

#12 Τσιμεντένιος τοίχος σε σκούρο χρώμα

ΤΟίχος από τσιμέντο με χρώμα
Harun Kaymaz

Πολύ δημιουργικό σκουρόχρωμα χρώμα στον τσιμεντένιο τοίχο αυτού του υπνοδωματίου

#13 Με τεράστια μπαλκονόπορτα

Ρουστίκ με τσιμέντο
Uptic Studios

Μια λεπτή ισορροπία φυσικών υλικών και προσαρμοσμένων ανέσεων γεμίζουν τους εσωτερικούς χώρους με εκπληκτική θέα στη λίμνη από σχεδόν κάθε γωνία.

#14 Με υφές

Aspasia Rodriguez

Μπορείτε να δείτε διαφορετικές υφές σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Με οριζόντιες λωρίδες στη μία πλευρά, και περίεργη υφή στην άλλη. Ο τοίχος είναι πραγματικά σκυρόδεμα και στρώθηκε πάνω στα τούβλα του τοίχου που φαίνονται.

#15 Σε σοφίτα

Juro Siarnik

Δεν είναι αυτό ένα ωραίο υπνοδωμάτιο; Έχει μια απλή μοντέρνα εμφάνιση με ξύλινο δάπεδο και παράθυρο και πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο μπαλκόνι.

#16 Μινιμαλιστικό εσωτερικό

Kaegebein Fine Homebuilding

Σε αυτό το υπνοδωμάτιο χρησιμοποιείται σκυρόδεμα, το οποίο προσφέρεται όμορφα σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό. Μοναδικά έπιπλα ή έργα τέχνης προστίθενται στον χώρο που γεμίζουν τη γυμνότητα του.

#17 Κυρτό εσωτερικό τοίχωμα από τσιμέντο

Matthew Mallett Photography

Ένα πανέμορφο κυρτό εσωτερικό τοίχωμα λειτουργεί ως κεφαλή κρεβατιού και φωτισμός για αυτό το μοναδικό μοντέρνο υπνοδωμάτιο.

#18 Λίγο από τα 80’s

KUBE architecture

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για το πώς μπορεί να προστεθεί ένα συγκεκριμένο σκηνικό σε ένα υπνοδωμάτιο. Το δάπεδο της κρεβατοκάμαρας είναι κατασκευασμένο από ξύλο, το οποίο συμπληρώνει το τσιμεντένιο τοίχο.

#19 Τσιμέντο και ξύλο

Shubin + Donaldson Architects, Inc.

Υπάρχει ισορροπία υφής σε αυτήν την περιοχή καθώς χρησιμοποιείται μαλακό χαλί στο δάπεδο, ξύλο για την οροφή και σκυρόδεμα για τον τοίχο.

#20 Με θέα την θάλασσα

Your Architect London Ltd

Εκτός από το ωραίο εσωτερικό αυτού του υπνοδωματίου, έχει επίσης άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο που έχει υπέροχη θέα στην ομορφιά γύρω από αυτό.

Σίγουρα, θα δείτε τον διακοσμητικό τοίχο από τσιμέντο με διαφορετικό μάτι, αφού έχετε δει αυτό το καταπληκτικό κατάλογο!

Τα υπνοδωμάτια φαίνονται πολύ ωραία παρά τον τσιμεντένιο τοίχο. Και ναι, ακόμη και αν δεν είναι βαμμένο ή καλυμμένο με ταπετσαρία, φαίνεται υπέροχο. Απλώς εξαρτάται από το πώς διακοσμείτε ο χώρος.

Κοιτάζοντας τα υπνοδωμάτια παραπάνω, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι τοίχοι από σκυρόδεμα θα φαίνονται καλές όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρα αλλά και σε άλλα μέρη του σπιτιού όπως το σαλόνι.

interiordecor

Written by interiordecor

Για μας η έννοια της Διακόσμησης δεν είναι απλά αυτό που περιγράφει η WikiPedia, αλλά τρόπος ζωής... μιας ζωής σε ένα εργονομικό και πιο ευχάριστο περιβάλλον, σε ένα χώρο αρμονικά διαμορφωμένο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Loading…

0
Ρουστίκ υπνοδωμάτιο

Ρουστίκ υπνοδωμάτιο – 20 ζεστές και σύγχρονες ιδέες

DIY με διακόπτες - πρίζες

Μετατρέψτε τους διακόπτες και τις πρίζες σας σε έργα τέχνης