in ,

Κατασκευή επίπλων για τον κήπο – 20 ιδέες

Σίγουρα κάποιοι πιστεύετε ότι δεν είστε τόσο καλοί ως ξυλουργοί ή σχεδιαστές επίπλων και έχετε και φόβο με την χρήση των εργαλείων. Πιστέψτε όμως, το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι λίγη δημιουργικότητα και καλά μελετημένες ιδέες.

έπιπλα από παλέτες
Designed

Κάποιοι από εμάς θα ήθελαν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στις αυλές τους, απλά να χαλαρώνουν και να κατακλύζουν φρέσκο ​​αέρα που προέρχεται από το περιβάλλον. Θα συμφωνούσατε ότι είναι καλύτερα να χαλαρώσετε σε ένα μέρος που είναι όμορφα σχεδιασμένο ή διακοσμημένο. Η κατασκευή επίπλων για τον κήπο ίσως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζει σε κάποιους.

Η διαμόρφωση του κήπου μας έχει μεγάλη επίδραση επάνω μας. Ακόμα περισσότερο αν είναι εξοπλισμένο με έπιπλα που χρησιμεύουν ως διακόσμηση για τους κήπους σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν όλοι οι διακοσμητές σπιτιών επιθυμούν να μετατρέψουν τους υπαίθριους χώρους τους σε ένα μέρος που πραγματικά προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αλλά και πάλι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πάρα πολλά για να το επιτύχετε αυτό.

Σίγουρα κάποιοι πιστεύετε ότι δεν είστε τόσο καλοί ως ξυλουργοί ή σχεδιαστές επίπλων και έχετε και φόβο με την χρήση των εργαλείων. Πιστέψτε όμως, το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι λίγη δημιουργικότητα και καλά μελετημένες ιδέες.

Υπάρχουν χιλιάδες ιδέες για το πώς να κάνετε μια εύκολη και επίσης φιλική προς τον προϋπολογισμό σας κατασκευή επίπλων για τον κήπο σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της επαναχρησιμοποίησης ορισμένων ανεπιθύμητων επίπλων στα σπίτια σας.

Αφήστε αυτές τις φωτογραφίες με ιδέες για κατασκευή επίπλων εξωτερικού χώρου να αποτελέσουν έμπνευση για εσάς.

#1 Παγκάκι και τραπεζάκι από παλέτες

έπιπλα από παλέτες
Designed

Αυτές οι παλιές ξύλινες παλέτες που στοιβάζονται στα εργαστήρια και μαγαζιά μπορούν να μετατραπούν σε ένα λειτουργικό τραπεζάκι και ένα όμορφο παγκάκι. Βάψτε τα με ζωντανά χρώματα τα οποία φυσικά πρέπει να ταιριάζουν με άλλα χρώματα που έχετε στο χώρο σας.

#2 Πλέξτε την παλιά αλουμινένια καρέκλα σας

Κατασκευή επίπλων για τον κήποA Beautiful Mess

Γιατί να μην δώσετε ένα νέο Look στις παλιές καρέκλες αλουμινίου σας εκεί έξω, αντί να τις πετάξετε; Μπορεί να έχει έναν εκπληκτικό μετασχηματισμό με τα νήματα που υφαίνονται σε όλη την επιφάνεια της καρέκλας. Η κατασκευή αυτή θέλει υπομονή όπως το πλέξιμο

#3 Κατασκευή σκαμπό σε σχήμα μανιταριού

κατασκευή σκαμπό - μανιτάρι
TwigandToadstool

Προσπαθήστε να προσθέσετε έπιπλα που έχουν διαφορετική εμφάνιση ή σχεδιασμό και να είναι διασκεδαστικά για τα παιδιά και τους επισκέπτες σας. Δείτε αυτή την κατασκευή με λεπτομέρειες εδώ.

#4 Κατασκευή βοηθητικού τραπεζιού για τον κήπο

Κατασκευή βοηθητικού τραπεζιού
Target

Βρείτε ένα παλιό σας έπιπλο και μετατρέψτε σε βοηθητικό τραπεζάκι. Βάψτε το με τα χρώματα που σας αρέσουν και τοποθετείστε ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.

#5 Τραπεζάκι με πέτρες και σύρμα

Τραπεζάκι με πέτρες και σύρμα
Leslie Hayes

Σχηματίζετε τη βάση κυλίνδρου του τραπεζιού από ανθεκτικό μεταλλικό σύρμα (ίσως κουνελόσυρμα) και ασφαλίστε με καλώδια. Τοποθετήστε μερικές πέτρες μέσα στον κύλινδρο και προσαρμόστε το με μια γυάλινη επιφάνεια δημιουργώντας ένα ρουστίκ στυλ.

#6 Τραπεζάκι από γλάστρες

Κατασκευή τραπεζιού από γλάστρες
Apartment Therapy

Κατασκευάστε ένα τραπεζάκι για τον καφέ ή τον χυμό σας από γλάστρες με μηδενικό κόστος. Για να δείτε λεπτομέρειες της κατασκευής κάντε κλικ εδώ.

#7 Κατασκευή τραπεζιού με θήκη για πάγο και ποτά

Κατασκευή τραπεζιού κήπου
Domesticated Engineer

Ίσως το όνειρο των περισσότερων αντρών. Ένα τραπέζι στον κήπο με υποδοχή για πάγο και μπύρες

#8 Κατασκευή τραπεζιού από χοντρό ξύλο

Buckingham Interiors

Προσθέστε ένα εστιακό κομμάτι στην αυλή ακριβώς όπως ένα ξύλινο οικογενειακό τραπέζι χωρίς να ξοδευτείτε πάρα πολύ. Οι βάσεις του τραπεζιού είναι από σωλήνα καπνοδόχου.

#9 Τραπεζάκι από καφάσια

Κατασκευή τραπεζιού από καφάσια
Working Class Mag

Μια βόλτα στον μπακάλη της γειτονιάς και γυρίσατε με όλα τα υλικά για να κατασκευάσετε ένα πρωτότυπο τραπεζάκι για την αυλή σας.

#10 Πολυθρόνα κήπου από βαρέλι

Κατασκευή καρέκλας κήπου από βαρέλι
Monkeybrad

Θα το πιστεύατε αν σας έλεγαν ότι κατασκευάστηκε από βαρέλι; Κι όμως, πιστέψτε το!

#11 Τραπεζάκι κήπου και τζάκι

Τραπέζι κήπου με τζάκι
epho

Εάν θέλετε να έχετε ένα σημείο όπου εσείς και η οικογένεια ή οι φίλοι σας μπορούν να συγκεντρωθούν και να έχουν μια ζεστή συνομιλία όλη την ημέρα, τότε αυτό το τραπέζι θα ήταν ένα τέλειο κομμάτι.

#12 Κατασκευή τραπεζιού από μωσαϊκό πλακάκι

Τραπέζι με μωσαϊκό πλακάκι
Centsational Girl

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να μιλήσει! 

#13 Τραπέζι κατασκευασμένο από παλιό λάστιχο αυτοκινήτου

Τραπέζι κατασκευασμένο από παλιό λάστιχο αυτοκινήτου
Sage Ecological Landscapes and Nursery

Πάρτε δύο λάστιχα, βάψτε τα με σπρέι, τοποθετήστε το ένα πάνω στο άλλο και στο τέλος μία γυάλινη στρόγγυλη επιφάνεια…Πόσο θέλει αν έχετε τα υλικά; Πάνω από 10 λεπτά;

#14 Κατασκευή καναπέ από μπανιέρα

Κατασευή καναπέ από μπανιέρα
One Krieger Chick

Προσπαθήστε να αναβαθμίσετε την παλιά σας μπανιέρα… Πραγματικά, κάποιες φορές η κατασκευή επίπλων για τον κήπο πάει σε άλλο επίπεδο!

#15 Κρεμαστό κρεβάτι από παλέτες

Κρεβάτι από παλέτες
Richard Kramer

Φυσικά, η κατασκευή επίπλων κήπου δεν μπορεί ποτέ να είναι πλήρεις χωρίς να κούνιες. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παλιά παλέτα, απλά και εύκολα να την μετατρέψετε σε κούνια. Στολίστε την με υφάσματα και μαξιλάρια με ζωντανά χρώματα.

#16 Κατασκευή ντουλαπιού

Κατασκευή ντουλαπιού
Home Depot

Μια ιδέα για να οργανώσετε τα σερβίτσια σας αν σας αρέσει να τρώτε στον κήπο.

#17 Τραπεζάκι του καφέ από λάστιχο αυτοκινήτου

Κατασκευή τραπεζιού κήπου - Οθωμανό
The Tadbit Eclectic

Δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσετε ακριβά έπιπλα όπως ένα τραπέζι για να έχετε μια κομψή υπαίθρια διακόσμηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακυκλώσετε ορισμένα αχρησιμοποίητα πράγματα. Η παραπάνω κατασκευή περιγράφεται αναλυτικά εδώ.

#18 Κατασκευή σαλόνι κήπου από παλέτες

Σαλόνι κήπου από παλέτες
Pallet Furniture Plan

Απλά στοιβάξτε τις παλέτες και τοποθετήστε διακοσμητικά μαξιλάρια!

#19 Τραπεζάκι για παχύφυτα

Βάση για παχύφυτα
Faroutflora

Αν σας αρέσουν τα παχύφυτα, τότε αυτό το τραπέζι θα το λατρέψετε.

#20 Ξαπλώστρες από παλέτες

Ξαπλώστρες από παλέτες
Shoestring Pavilion

Οι ξαπλώστρες μπορούν να είναι σημαντικά έπιπλα που προσφέρουν άνετα καθίσματα, μπορείτε να προσθέσετε μαλακά μαξιλάρια για περισσότερη άνεση.

Οι παραπάνω ιδέες σχετικά με την κατασκευή επίπλων για τον κήπο θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα μιας και δε θα χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά έπιπλα μόνο για να κάνετε τους κήπους σας έχουν ένα όμορφο περιβάλλον.

Δημιουργήστε τις κατασκευές σας και τελικά θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια νέα ατμόσφαιρα.

interiordecor

Written by interiordecor

Για μας η έννοια της Διακόσμησης δεν είναι απλά αυτό που περιγράφει η WikiPedia, αλλά τρόπος ζωής... μιας ζωής σε ένα εργονομικό και πιο ευχάριστο περιβάλλον, σε ένα χώρο αρμονικά διαμορφωμένο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Loading…

0
Κατασκευή τραπεζιού από γλάστρες

Κατασκευή τραπεζάκι από γλάστρες

Σκουρόχρωμο διακοσμητικό τούβλο

Διακόσμηση υπνοδωματίου με τούβλο στον τοίχο