in

Διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο του σαλονιού

Ένας άλλος καλός τρόπος για να δώσετε περισσότερη ζωή στους τοίχους σας είναι η διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο του σαλονιού. Για να το πετύχετε αυτό θα χρησιμοποιήσετε ξύλινα πάνελ.

Διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο
Michael Fullen Design Group

Οι τοίχοι μπορούν να αντιμετωπιστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μερικοί αφήνουν το σκυρόδεμα ημιτελές για βιομηχανική εμφάνιση, ενώ άλλοι προσθέτουν κάποια αυτοκόλλητα τοίχου ή τοιχογραφίες για να δημιουργήσουν φαινομενικά έναν διαφορετικό κόσμο ενώ βρίσκονται στα σπίτια τους. Υπάρχουν άλλοι που χρησιμοποιούν εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα, ενώ μερικοί απλώς βάφουν τους τοίχους τους με όποιο χρώμα επιθυμούν. Αλλά ένας άλλος καλός τρόπος για να δώσετε περισσότερη ζωή στους τοίχους σας είναι η διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο του σαλονιού. Για να το πετύχετε αυτό θα χρησιμοποιήσετε ξύλινα πάνελ.

Τα ξύλινα πάνελ μπορούν να τοποθετηθούν σε τετράγωνα ή ορθογώνια στον τοίχο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα περισσότερα μέρη του τοίχου ή μπορούν απλώς να μπουν σε κάποια σημεία έτσι ώστε να τονίζουν τοίχους. Στη σημερινή ανάρτηση, θα σας δείξουμε σαλόνια που χρησιμοποιούν ξύλινα πάνελ για τους τοίχους τους.

Δείτε τις παρακάτω ιδέες με διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο του σαλονιού με ξύλινα πάνελ.

#1 Διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο με το ένα ξύλο επάνω στο άλλο

Διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο
Shari Misturak
Εδώ χρησιμοποιήθηκαν ξύλινα πάνελ διαφορετικών μεγεθών. Αυτό που το καθιστά μοναδικό είναι ότι, αντί να τα τοποθετούν όλα δίπλα-δίπλα, τοποθετήθηκαν με επικάλυψη, το ένα επάνω στο άλλο, δίνοντας αρκετό χώρο για εσοχές με κρυφό φωτισμό.
#2 Τοίχος με ξύλινα πάνελ διαφορετικών διαστάσεων
Διακόσμηση με ξύλο στον τοίχοMichael Fullen Design Group

Ο τοίχος με τα ξύλινα πάνελ που καλύπτουν τη μία πλευρά του, προσθέτει μια ζεστή πινελιά στο δωμάτιο μαζί με το μοντέρνο τζάκι.

#3 Ανοιχτόχρωμα ξύλινα πάνελ διακόσμησης τοίχου

Ανοιχτόχρωμα ξύλινα πάνελ διακόσμησης τοίχου
David Churchill – Architectural Photographer
Αυτό που κάνει αυτό το σαλόνι υπέροχο δεν είναι μόνο τα ξύλινα πάνελ, αλλά και η περιοχή που ενσωματώνεται στον τοίχο με πρόσθετα φώτα έμφασης.
#4 Μίνιμαλ διακόσμηση με ξύλινα πάνελ στον τοίχο
Μίνιμαλ διακόσμηση με ξύλινα πάνελ στον τοίχο
Dick Clark Architecture

Αντί να αφήσουμε τον τοίχο λευκό, τοποθετήθηκαν ξύλινα πάνελ σε αυτήν την περιοχή του τοίχου για να κάνουν το δωμάτιο με ψηλή οροφή να φαίνεται πιο άνετο. Σε συνδυασμό με την υπόλοιπη διακόσμηση σαλονιού έγινε υπέροχο.

#5 Ξύλο παντού

Σαλόνι με ξύλο
Happy Irena

Το ξύλο είναι παντού σε αυτόν τον χώρο! Ο σχεδιασμός της οροφής είναι εντυπωσιακός και η χρήση ξύλου ως επί το πλείστον δημιουργεί μια ήρεμη αύρα. Δείτε και τον δημιουργικό τρόπο τοποθέτησης των ξύλων στον τοίχο με την τηλεόραση. Καταπληκτικό!

#6 Δωμάτιο ψυχαγωγίας

Δωμάτιο ψυχαγωγίας
Uglyanitsa Alexander

Ένα σαλόνι που είναι αίθουσα ψυχαγωγίας και αίθουσα πολυμέσων ταυτόχρονα θα μπορούσε σίγουρα να είναι το αγαπημένο σας μέρος του σπιτιού. Αυτή η περιοχή είναι καλά σχεδιασμένη με φώτα παντού και με ξύλινη επένδυση.

#7 Κλασσικό και σύγχρονο ταυτόχρονα

μοντέρνο σαλόνι
Studio Schicketanz

Σύγχρονο μοντέρνο σαλόνι με κάθετα ξύλινα πάνελ. Συνδυάστηκε με το λευκό τούβλο τοίχο στη μία πλευρά του δωματίου.

#8 Διακόσμηση τοίχου με φυσικό ξύλο

Διακόσμηση τοίχου με φυσικό ξύλο
Ashley Anthony Photography

Άβαφα και ακατέργαστα ξύλα, δίνουν την αίσθηση της φύσης μέσα στο σαλόνι. Συνδυάζεται υπέροχα με αυτό το τζάκι από φυσική πέτρα.

#9 Διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο του σαλονιού

Διακόσμηση με ξύλο στον τοίχο του σαλονιού
Roman Gurbich

Τα ξύλινα πάνελ μπορούν επίσης να είναι υπέροχα ως τοίχοι με έμφαση όπως αυτό που μπορείτε να δείτε σε αυτό το σαλόνι.

#10 Σαλόνι με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι

Σαλόνι με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι
Mad Villa

Ένα άνετο σαλόνι με ξύλινους τοίχους και κάποια έπιπλα που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτόν τον χώρο.

#11 Ξύλινο φινίρισμα για τους τοίχους και το δάπεδο

Ξύλινο φινίρισμα για τους τοίχους και το δάπεδοFixonic

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ που χρησιμοποιεί ξύλινο φινίρισμα για τους τοίχους και το δάπεδο. Φαίνεται τακτοποιημένο και πολύ γαλήνιο!
#12 Σαλόνι με γραφείο
Σαλόνι με γραφείο
Happy Irena

Φαίνεται να έχει μια ιαπωνική πινελιά στο σχέδιο. Η χρήση ξύλου συμπληρώνει απλώς την εμφάνιση, αλλά αντί να χρησιμοποιείται απλό ξύλο, υπάρχουν λευκές επενδύσεις που ενισχύουν την εμφάνιση του.

#13 Ξύλινα πάνελ στον τοίχο γύρω από το τζάκι

Ξύλινα πάνελ στον τοίχο γύρω από το τζάκι
Thirdstone Inc.

Ξύλινα πάνελ στον τοίχο γύρω από το τζάκι. Φαίνεται ότι αυτό το είδος σχεδιασμού είναι κοινό για ορισμένους χώρους διαβίωσης.

#14 Με χρώμα Κάμελ στον τοίχο του σαλονιού

Με χρώμα Κάμελ στον τοίχο του σαλονιού
Studio Schicketanz
Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά η έξυπνη χρήση των υφών δημιουργεί ένα υπέροχο σαλόνι.
#15 Με μεγάλα ξύλινα πάνελ
Με μεγάλα ξύλινα πάνελ
Ian Engberg

Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε το δάπεδο από σκούρο ξύλο, αλλά τα ξύλινα πάνελ των τοίχων είναι επίσης υπέροχα χαρακτηριστικά αυτού του καθιστικού.

Το ξύλο είναι πράγματι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στο σχεδιασμό σπιτιού. Μπορεί να φαίνεται καλό όχι μόνο για το εσωτερικό, αλλά και για το εξωτερικό, ακόμη και για τα έπιπλα, τα αξεσουάρ και άλλα στοιχεία του σπιτιού. Γι ‘αυτό, ανεξάρτητα από το πόσο μοντέρνο είναι ένα σπίτι, θα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες πινελιές από ξύλο για να φαίνεται πιο άνετο και ζεστό.

interiordecor

Written by interiordecor

Για μας η έννοια της Διακόσμησης δεν είναι απλά αυτό που περιγράφει η WikiPedia, αλλά τρόπος ζωής... μιας ζωής σε ένα εργονομικό και πιο ευχάριστο περιβάλλον, σε ένα χώρο αρμονικά διαμορφωμένο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Loading…

0
Πτυσσόμενα και επιτοίχια γραφεία

Πτυσσόμενα και επιτοίχια γραφεία για εξοικονόμηση χώρου

Ζωγραφίστε τον τοίχο του δωματίου σας, σαν επαγγελματίες